Përdoruesi:Mariana

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 21:43, 28 March 2017 by Mariana (talk | contribs) (Krijoi faqen me "Unë quhem Mariana. Jam anëtare e Open Labs që prej vitit 2016.Mendoj që dija dhe teknologjia duhet të jenë të hapura dhe të lira për të gjithë. Kam kontribuar në dis...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Unë quhem Mariana. Jam anëtare e Open Labs që prej vitit 2016.Mendoj që dija dhe teknologjia duhet të jenë të hapura dhe të lira për të gjithë. Kam kontribuar në disa projekte me kod-burim të hapur si: Fedora, OpenStreetMap dhe Wikipedia.