Përdoruesi:Mariana

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 12:54, 25 October 2017 by Mariana (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search

Unë quhem Mariana. Jam anëtare e Open Labs që prej vitit 2016.Mendoj që dija dhe teknologjia duhet të jenë të hapura dhe të lira për të gjithë. Kam kontribuar në disa projekte me kod-burim të hapur si: Fedora, Wikimedia OpenStreetMap.