Përdoruesi:Silva

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 14:44, 12 January 2019 by Silva (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Jam Silva, anëtare e komunitetit të Open Labs, bashkëorganizatore e OSCAL dhe kontribuese lokale në platformat e Nextcloud, LibreOffice dhe Wikimedia. Më shumë rreth meje mund të lexoni në blogun tim personal: silva.arapi.tech