Përdoruesi:Rskikuli

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 23:05, 21 February 2017 by Rskikuli (talk | contribs) (krijova faqen)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Jam Redoni, një nga bashkëthemeluesit e Open Labs, anëtar i komunitetit dhe bashkëorganizator i OSCAL, Wiki Weekend dhe Linux Weekend. Blog-oj në redon.skikuli.com dhe jam i interesuar në zhvillimin e komuniteteve Wikimedia, OpenStreetMap, LibreOffice, Mozilla dhe Linux.