Përdoruesi:Rskikuli

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 19:44, 14 June 2017 by Rskikuli (talk | contribs) (shtova inciativat ku bëj pjesë)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Jam Redoni, një nga bashkëthemeluesit e Open Labs, anëtar i komunitetit dhe bashkëorganizator i OSCAL, Wiki Weekend dhe Linux Weekend. Blog-oj në redon.skikuli.com dhe jam i interesuar në zhvillimin e komuniteteve Wikimedia, OpenStreetMap, LibreOffice, Mozilla dhe Linux.

Iniciativa

  • Grup organizativ i aplikimit të LiboCon 2017
  • Grup organizativ i OSCAL 2017
  • Grup organizativ i OSCAL 2016
  • Grup organizativ i OSCAL 2015
  • Grup organizativ i OSCAL 2014
Informacioni Babel i Përdoruesit
sq-N Ky përdorues ka njohuri amtaregjuhës shqipe.
en-4 This user has near native speaker knowledge of English.
el-5 Αυτός ο χρήστης μπορεί να συνεισφέρει σε επαγγελματικού επιπέδου Ελληνικά.
Përdorues sipas gjuhës