Difference between revisions of "Përdoruesi:Rskikuli"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(shtova info rreth gjuheve te huaja)
(shtova inciativat ku bëj pjesë)
 
Line 1: Line 1:
 
Jam Redoni, një nga bashkëthemeluesit e Open Labs, anëtar i komunitetit dhe bashkëorganizator i OSCAL, Wiki Weekend dhe Linux Weekend. Blog-oj në redon.skikuli.com dhe jam i interesuar në zhvillimin e komuniteteve Wikimedia, OpenStreetMap, LibreOffice, Mozilla dhe Linux.
 
Jam Redoni, një nga bashkëthemeluesit e Open Labs, anëtar i komunitetit dhe bashkëorganizator i OSCAL, Wiki Weekend dhe Linux Weekend. Blog-oj në redon.skikuli.com dhe jam i interesuar në zhvillimin e komuniteteve Wikimedia, OpenStreetMap, LibreOffice, Mozilla dhe Linux.
 +
 +
== Iniciativa ==
 +
* Grup organizativ i aplikimit të LiboCon 2017
 +
* Grup organizativ i OSCAL 2017
 +
* Grup organizativ i OSCAL 2016
 +
* Grup organizativ i OSCAL 2015
 +
* Grup organizativ i OSCAL 2014
 
   
 
   
 
{{#babel: sq | en-4 | el-5}}
 
{{#babel: sq | en-4 | el-5}}

Latest revision as of 19:44, 14 June 2017

Jam Redoni, një nga bashkëthemeluesit e Open Labs, anëtar i komunitetit dhe bashkëorganizator i OSCAL, Wiki Weekend dhe Linux Weekend. Blog-oj në redon.skikuli.com dhe jam i interesuar në zhvillimin e komuniteteve Wikimedia, OpenStreetMap, LibreOffice, Mozilla dhe Linux.

Iniciativa

  • Grup organizativ i aplikimit të LiboCon 2017
  • Grup organizativ i OSCAL 2017
  • Grup organizativ i OSCAL 2016
  • Grup organizativ i OSCAL 2015
  • Grup organizativ i OSCAL 2014
Informacioni Babel i Përdoruesit
sq-N Ky përdorues ka njohuri amtaregjuhës shqipe.
en-4 This user has near native speaker knowledge of English.
el-5 Αυτός ο χρήστης μπορεί να συνεισφέρει σε επαγγελματικού επιπέδου Ελληνικά.
Përdorues sipas gjuhës