Open Steps workshop në Open Labs

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 23:41, 25 November 2017 by Sidorela (talk | contribs) (Krijova faqen për aktivitetin.)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Duke filluar nga korriku 2013 Aleks(ESP) dhe Margo(FR) do fillojnë një udhëtim 1 vjeçar me qëllim eksplorimin e komuniteteve që promovojnë shpërndarjen e dijes së hapur dhe ambienteve hackerspaces. Gjithashtu në çdo qytet organizojnë workshop për data visualization në bashkëpunim me komunitetet lokale.
Projekti, i cili quhet Open Steps, do bëjë një ndalesë dhe në Tiranë për një workshop të hapur për të gjithë. Ambienti i ri i Open Labs është dhe vendi ideal për të mbajtur këtë workshop dhe sigurisht jeni të ftuar të gjithë për të marrë pjesë në mënyrë aktive.

Detaje

  • Kur: 18 Korrik 2013 @19:00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit