Difference between revisions of "Open Source Hardware"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m
(shtova Arduino ne liste)
Line 1: Line 1:
Pajisje fizike (hardware) me kodburim të lirë dhe të hapur do dokumentohen në shqip këtu.
+
Pajisje fizike (hardware) me kodburim të lirë dhe të hapur do dokumentohen në shqip këtu.
 +
Më poshtë lista e projekteve të pajisjeve fizike (hardware) që klasifikohen si pajisje me kodburim të lirë dhe të hapur:
 +
 
 +
* [[Arduino]].

Revision as of 19:57, 2 April 2017

Pajisje fizike (hardware) me kodburim të lirë dhe të hapur do dokumentohen në shqip këtu. Më poshtë lista e projekteve të pajisjeve fizike (hardware) që klasifikohen si pajisje me kodburim të lirë dhe të hapur: