Difference between revisions of "Open Source Hardware"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(shtova Arduino ne liste)
(shtova printer 3D)
 
Line 2: Line 2:
 
Më poshtë lista e projekteve të pajisjeve fizike (hardware) që klasifikohen si pajisje me kodburim të lirë dhe të hapur:
 
Më poshtë lista e projekteve të pajisjeve fizike (hardware) që klasifikohen si pajisje me kodburim të lirë dhe të hapur:
  
* [[Arduino]].
+
* Mikrokontrollera (Arduino etj);
 +
* Printer 3 dimensional.

Latest revision as of 08:25, 21 April 2017

Pajisje fizike (hardware) me kodburim të lirë dhe të hapur do dokumentohen në shqip këtu. Më poshtë lista e projekteve të pajisjeve fizike (hardware) që klasifikohen si pajisje me kodburim të lirë dhe të hapur:

  • Mikrokontrollera (Arduino etj);
  • Printer 3 dimensional.