Difference between revisions of "Open Source Hardware"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(krijova faqen)
 
m
Line 1: Line 1:
ajisje (hardware) me kodburim të lirë dhe të hapur do dokumentohen në shqip këtu.
+
Pajisje fizike (hardware) me kodburim të lirë dhe të hapur do dokumentohen në shqip këtu.

Revision as of 22:13, 21 February 2017

Pajisje fizike (hardware) me kodburim të lirë dhe të hapur do dokumentohen në shqip këtu.