Difference between revisions of "Open Source Hardware"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m
(shtova printer 3D)
 
(One intermediate revision by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
Pajisje fizike (hardware) me kodburim të lirë dhe të hapur do dokumentohen në shqip këtu.
+
Pajisje fizike (hardware) me kodburim të lirë dhe të hapur do dokumentohen në shqip këtu.
 +
Më poshtë lista e projekteve të pajisjeve fizike (hardware) që klasifikohen si pajisje me kodburim të lirë dhe të hapur:
 +
 
 +
* Mikrokontrollera (Arduino etj);
 +
* Printer 3 dimensional.

Latest revision as of 08:25, 21 April 2017

Pajisje fizike (hardware) me kodburim të lirë dhe të hapur do dokumentohen në shqip këtu. Më poshtë lista e projekteve të pajisjeve fizike (hardware) që klasifikohen si pajisje me kodburim të lirë dhe të hapur:

  • Mikrokontrollera (Arduino etj);
  • Printer 3 dimensional.