Difference between revisions of "Open Source Hardware"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(krijova faqen)
 
(shtova printer 3D)
 
(2 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
ajisje (hardware) me kodburim të lirë dhe të hapur do dokumentohen në shqip këtu.
+
Pajisje fizike (hardware) me kodburim të lirë dhe të hapur do dokumentohen në shqip këtu.
 +
Më poshtë lista e projekteve të pajisjeve fizike (hardware) që klasifikohen si pajisje me kodburim të lirë dhe të hapur:
 +
 
 +
* Mikrokontrollera (Arduino etj);
 +
* Printer 3 dimensional.

Latest revision as of 08:25, 21 April 2017

Pajisje fizike (hardware) me kodburim të lirë dhe të hapur do dokumentohen në shqip këtu. Më poshtë lista e projekteve të pajisjeve fizike (hardware) që klasifikohen si pajisje me kodburim të lirë dhe të hapur:

  • Mikrokontrollera (Arduino etj);
  • Printer 3 dimensional.