Difference between revisions of "Open SUSE"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
Line 1: Line 1:
 
== Përshkrimi ==
 
== Përshkrimi ==
Meet up-i i parë në Open Labs Hackerspace për OpenSUSE ku flitet për sistemin operativ OpenSUSE, të rejat rreth tij dhe si mund të kontribuojmë për të. Gjithashtu hapi i parë për instalimin e tij dhe përkthimin e sistemit në gjuhen shqipe.
+
Duke filluar me Meet up-i e parë në Open Labs Hackerspace për OpenSUSE ku flitet për sistemin operativ OpenSUSE, të rejat rreth tij dhe si mund të kontribuojmë për të. Gjithashtu hapi i parë për instalimin e tij dhe përkthimin e sistemit në gjuhen shqipe. Vazhdohet me përkthimet.
 
 
== Pjesëmarrësit ==
 
Kryesisht moshë e re.
 
  
 
== Detaje ==
 
== Detaje ==
* Kur: 27.10.2018;
 
 
* Ku: Open Labs Hackerspace
 
* Ku: Open Labs Hackerspace
* Numri i pjesëmarrësve: 6 (i plotësuar pas aktivitetit);
 
 
* Ka nevojë të kemi dije teknike paraprakte: JO.
 
* Ka nevojë të kemi dije teknike paraprakte: JO.
* Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO.
 
  
 
== Axhenda ==
 
== Axhenda ==
 
* prezantim i OpenSUSE
 
* prezantim i OpenSUSE
* instalimi i versionit Leap
+
* instalimi i versionit Leap në meet up-in e parë dhe në çdo rast që do të ketë kërkesa
 
* kontribuojmë në përkthimin në gjuhën shqipe
 
* kontribuojmë në përkthimin në gjuhën shqipe
 +
 +
== Datat ==
 +
* 27.10.2018
 +
* 08.12.2018
  
 
=== Link ===
 
=== Link ===
 
* forum: https://forum.openlabs.cc/t/event-rreth-opensuse/1421
 
* forum: https://forum.openlabs.cc/t/event-rreth-opensuse/1421
 +
* telegram: openSuse Albania
  
 
== Organizatorët ==
 
== Organizatorët ==
 
* Eva Vraniçi
 
* Eva Vraniçi
 
== Raport i aktivitetit ==
 
Arritëm përkthimin në gjuhën shqipe në 3%
 

Revision as of 11:06, 29 October 2018

Përshkrimi

Duke filluar me Meet up-i e parë në Open Labs Hackerspace për OpenSUSE ku flitet për sistemin operativ OpenSUSE, të rejat rreth tij dhe si mund të kontribuojmë për të. Gjithashtu hapi i parë për instalimin e tij dhe përkthimin e sistemit në gjuhen shqipe. Vazhdohet me përkthimet.

Detaje

  • Ku: Open Labs Hackerspace
  • Ka nevojë të kemi dije teknike paraprakte: JO.

Axhenda

  • prezantim i OpenSUSE
  • instalimi i versionit Leap në meet up-in e parë dhe në çdo rast që do të ketë kërkesa
  • kontribuojmë në përkthimin në gjuhën shqipe

Datat

  • 27.10.2018
  • 08.12.2018

Link

Organizatorët

  • Eva Vraniçi