Difference between revisions of "Open SUSE"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
Line 3: Line 3:
  
 
== Pjesëmarrësit ==
 
== Pjesëmarrësit ==
Kryesisht moshë e re
+
Kryesisht moshë e re.
  
 
== Detaje ==
 
== Detaje ==

Revision as of 10:51, 29 October 2018

Përshkrimi

Meet up-i i parë në Open Labs Hackerspace për OpenSUSE ku flitet për sistemin operativ OpenSUSE, të rejat rreth tij dhe si mund të kontribuojmë për të. Gjithashtu hapi i parë për instalimin e tij dhe përkthimin e sistemit në gjuhen shqipe.

Pjesëmarrësit

Kryesisht moshë e re.

Detaje

  • Kur: 27.10.2018;
  • Ku: Open Labs Hackerspace
  • Numri i pjesëmarrësve: 6 (i plotësuar pas aktivitetit);
  • Ka nevojë të kemi dije teknike paraprakte: JO.
  • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO.

Axhenda

  • prezantim i OpenSUSE
  • instalimi i versionit Leap
  • kontribuojmë në përkthimin në gjuhën shqipe

Link

Organizatorët

  • Eva Vraniçi

Raport i aktivitetit

Arritëm përkthimin në gjuhën shqipe në 3%