Difference between revisions of "Open SUSE"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
Line 1: Line 1:
 
== Përshkrimi ==
 
== Përshkrimi ==
TBA
+
Meet up-i i parë në Open Labs Hackerspace për OpenSUSE ku flitet për sistemin operativ OpenSUSE, të rejat rreth tij dhe si mund të kontribuojmë për të. Gjithashtu hapi i parë për instalimin e tij dhe përkthimin e sistemit në gjuhen shqipe.
  
 
== Pjesëmarrësit ==
 
== Pjesëmarrësit ==
 
+
Kryesisht moshë e re
  
 
== Detaje ==
 
== Detaje ==
 
* Kur: 27.10.2018;
 
* Kur: 27.10.2018;
 
* Ku: Open Labs Hackerspace
 
* Ku: Open Labs Hackerspace
* Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
+
* Numri i pjesëmarrësve: 6 (i plotësuar pas aktivitetit);
 
* Ka nevojë të kemi dije teknike paraprakte: JO.
 
* Ka nevojë të kemi dije teknike paraprakte: JO.
 
* Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO.
 
* Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO.
 +
 
== Axhenda ==
 
== Axhenda ==
* TBA
+
* prezantim i OpenSUSE
 
+
* instalimi i versionit Leap
=== Shënime ===
+
* kontribuojmë në përkthimin në gjuhën shqipe
  
 +
=== Link ===
 +
* forum: https://forum.openlabs.cc/t/event-rreth-opensuse/1421
  
 
== Organizatorët ==
 
== Organizatorët ==
Line 21: Line 24:
  
 
== Raport i aktivitetit ==
 
== Raport i aktivitetit ==
 +
Arritëm përkthimin në gjuhën shqipe në 3%

Revision as of 10:50, 29 October 2018

Përshkrimi

Meet up-i i parë në Open Labs Hackerspace për OpenSUSE ku flitet për sistemin operativ OpenSUSE, të rejat rreth tij dhe si mund të kontribuojmë për të. Gjithashtu hapi i parë për instalimin e tij dhe përkthimin e sistemit në gjuhen shqipe.

Pjesëmarrësit

Kryesisht moshë e re

Detaje

  • Kur: 27.10.2018;
  • Ku: Open Labs Hackerspace
  • Numri i pjesëmarrësve: 6 (i plotësuar pas aktivitetit);
  • Ka nevojë të kemi dije teknike paraprakte: JO.
  • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO.

Axhenda

  • prezantim i OpenSUSE
  • instalimi i versionit Leap
  • kontribuojmë në përkthimin në gjuhën shqipe

Link

Organizatorët

  • Eva Vraniçi

Raport i aktivitetit

Arritëm përkthimin në gjuhën shqipe në 3%