Open Labs Maker party

Përshkrimi

Hacktivizohu!
Maker Party tashmë vjen dhe në Open Labs dhe Mozilla Albania! Eja të eksperimentojmë, krijojmë dhe ndryshojmë me ndihmën e web-it. Do të eksplorojmë së bashku se çfarë është web-i i hapur, open source si dhe FLOSS, së bashku me filozofinë që i përket.
Do të luajmë dhe kodojmë me ndihmën e mjeteve në Webmaker gjithashtu, kështu që eja në qoftë se do të mësosh bazat e HTML5, CSS3 dhe JavaScript, ose dhe për t'i rifreskuar dijet!
Mos harroni të merrni humorin e mirë me vete ( dhe laptopin brenda mundësive)

Stickers, pije dhe Mozilla swag falas! Mos e humbisni!

Detaje

  • Kur: 27 shtator 2014 @16.00
  • Ku: Open Labs, Rruga Brigada VIII, Nr.7, 1000

Ndërlidhje

Raport i eventit