Difference between revisions of "Open Labs 6th anniversary"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
Line 9: Line 9:


== Detaje ==
== Detaje ==
* Kur: Cdo të Martë dhe të Premte @ 19.00;
* Kur: 12.07.2018 @ 19.00;
* Ku: Open Labs Hackerspace;
* Ku: Open Labs Hackerspace;
* Nevojë të marrësh laptop me vete: JO;
* Nevojë të marrësh laptop me vete: JO;

Revision as of 17:43, 11 July 2018

Përshkrimi

Diten e enjte (12.07) ne oren 19:00 ju presim te gjithe ne Open Labs Hackerspace per te festuar ditelindjen e 6. Jeni me se te mirepritur te na bashkoheni per te festuar 6 vitet e lindjes se komunitetit me awesome per promovimin e Free Software!


Detaje

  • Kur: 12.07.2018 @ 19.00;
  • Ku: Open Labs Hackerspace;
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: JO;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
  • Ka nevoje të kem qenë në eventet e mëparshme: JO.

Axhenda

Ndërlidhje

Organizatorët