OpenStreetMap GeoWeek Tirana

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 10:55, 17 November 2017 by Sidorela (talk | contribs) (Axhenda.)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

" OpenStreetMap Geography Awarness week" është një aktivitet javor që zhvillohet cdo vit në javën e tretë të nëntorit. Këtë vit do të zhvillohet në datat 12-18 nëntor, ku komunitete, mësues, studentë dhe të apasionuarit e hartave organizojnë (ose bëhen pjesë) të aktivitete për të bërë mapping të vendeve të ndryshme nga bota. Komuniteti i OpenStreetMap Albania mblidhen në datën 18 nëntor në Open Labs duke organizuar mapathon-s dhe prezantime rreth OpenStreetMap.

Detaje

 • Kur: 18 nëntor 2017 @10:00
 • Ku: Open Labs Hackerspace;
 • Numri i pjesëmarrësve: TBA
 • Ke nevojë të marësh laptop me vete: jo detyrimisht, por do ishte mirë;
 • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
 • Ka nevojë të kemi qenë në aktivitetet e mëparshme: JO;

Axhenda

 • Çaji dhe kafja e mēngjesit - 10 min
 • Prezantim i OpenStreetMap GeoWeek - 10 min
 • Prezantim me Humanitarian OpenStreetMap (HOT) - 10 min
 • Editime në OpenStreetMap - 30 min
 • Pushim - 15 min
 • Wiki Loves Maps - 25 min
 • CityZen - 25 min
 • Pushim - 10 min
 • Sugjerime rreth editimeve në OpenStreetMap
 • Mbyllja

Ndërlidhje

Organizatorët

 • Nafie Shehu
 • Redon Skikuli
 • Sidorela Uku

Raport i eventit

TBA