OpenStreetMap GeoWeek Tirana

Revision as of 20:59, 9 November 2017 by Rskikuli (talk | contribs) (→‎Ndërlidhje: shtova nderlidhje)

Përshkrimi

" OpenStreetMap Geography Awarness week" është një aktivitet javor që zhvillohet cdo vit në javën e tretë të nëntorit. Këtë vit do të zhvillohet në datat 12-18 nëntor, ku komunitete, mësues, studentë dhe të apasionuarit e hartave organizojnë (ose bëhen pjesë) të aktivitete për të bërë mapping të vendeve të ndryshme nga bota. Komuniteti i OpenStreetMap Albania mblidhen në datën 18 nëntor në Open Labs duke organizuar mapathon-s dhe prezantime rreth OpenStreetMap.

Detaje

  • Kur: 18 nëntor 2017 @10:00
  • Ku: Open Labs Hackerspace;
  • Numri i pjesëmarrësve: TBA
  • Ke nevojë të marësh laptop me vete: jo detyrimisht, por do ishte mirë;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
  • Ka nevojë të kemi qenë në aktivitetet e mëparshme: JO;

Axhenda

TBA

Ndërlidhje

Organizatorët

  • Nafie Shehu
  • Redon Skikuli
  • Sidorela Uku

Raport i eventit

TBA