Difference between revisions of "OpenStreetMap"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m (Boris zhvendosi faqen Grupi i punës rreth OpenStreetMap te OpenStreetMap pa lënë një përcjellim)
(→‎2017: Shtova eventing e Osm për birthday party. Perdor cel keshtu ndoshta duhet edituar pak)
Tags: Mobile edit Mobile web edit
Line 12: Line 12:
== Aktivitetet ==
== Aktivitetet ==
==2017==
==2017==
*13.08.2017 @ 19.00 OpenStreetMap birthday party with geobeers
* 16.06.2017 @ 18.00 në Open Labs Hackerspace: [[OpenStreetMap Meetup #1]];
* 16.06.2017 @ 18.00 në Open Labs Hackerspace: [[OpenStreetMap Meetup #1]];
* 26.05.2017 @ 18.00 në Open Labs Hackerspace: [[Maptime Tirana 2]]
* 26.05.2017 @ 18.00 në Open Labs Hackerspace: [[Maptime Tirana 2]]

Revision as of 10:48, 30 July 2017

Kjo është faqja e grupit të punës së anëtarëve të Open Labs rreth OpenStreetMap dhe standarteve të të dhënave gjeohapsinore.

Anëtarët

  • Anisa Kuci
  • Sidorela Uku
  • Redon Skikuli
  • Nafie Shehu

Iniciativat

Do shtohet informacion së shpejti.

Aktivitetet

2017

2016

2015