Difference between revisions of "OpenStreetMap"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(→‎Anëtarët: shtova anetare)
Line 2: Line 2:
  
 
== Anëtarët ==
 
== Anëtarët ==
Do shtohet informacion së shpejti.
+
* Anisa Kuci
 +
* Sidorela Uku
 +
* Redon Skikuli
  
 
== Iniciativat ==
 
== Iniciativat ==

Revision as of 08:54, 26 May 2017

Kjo është faqja e grupit të punës së anëtarëve të Open Labs rreth OpenStreetMap dhe standarteve të të dhënave gjeohapsinore.

Anëtarët

  • Anisa Kuci
  • Sidorela Uku
  • Redon Skikuli

Iniciativat

Do shtohet informacion së shpejti.

Aktivitetet