Difference between revisions of "OpenStreetMap"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m
m
Line 1: Line 1:
Kjo është faqja e grupit të punës së anëtarëve të Open Labs rreth OpenStreetMap dhe standarteve të të dhënave gjeohapsinore.
+
Kjo është faqja e grupit të punës së anëtarëve të Open Labs rreth [http://www.openstreetmap.org/ OpenStreetMap] dhe standarteve të të dhënave gjeohapsinore.
  
 
== Anëtarët ==
 
== Anëtarët ==

Revision as of 12:22, 21 May 2017

Kjo është faqja e grupit të punës së anëtarëve të Open Labs rreth OpenStreetMap dhe standarteve të të dhënave gjeohapsinore.

Anëtarët

Do shtohet informacion së shpejti.

Iniciativat

Do shtohet informacion së shpejti.

Aktivitetet

Do shtohet informacion së shpejti.