Difference between revisions of "OpenStreetMap"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(krijova faqen)
 
m
Line 1: Line 1:
Kjo është faqja e grupit të punës së anëtarëve të Open Labs rreth OpenStreetMap dhe platformave GIS me kobdurim lirë dhe hapur.  
Kjo është faqja e grupit të punës së anëtarëve të Open Labs rreth OpenStreetMap dhe standarteve të të dhënave gjeohapsinore.
 
 


== Anëtarët ==
== Anëtarët ==
TBD
Do shtohet informacion së shpejti.


== Iniciativat ==
Do shtohet informacion së shpejti.


== Iniciativat ==
== Aktivitetet ==
* Maptime Tirana
Do shtohet informacion së shpejti.

Revision as of 11:25, 21 May 2017

Kjo është faqja e grupit të punës së anëtarëve të Open Labs rreth OpenStreetMap dhe standarteve të të dhënave gjeohapsinore.

Anëtarët

Do shtohet informacion së shpejti.

Iniciativat

Do shtohet informacion së shpejti.

Aktivitetet

Do shtohet informacion së shpejti.