OpenSUSE meetup

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 09:45, 10 January 2020 by Mariana (talk | contribs) (Krijoi faqen me "== Përshkrimi == openSUSE është një shpërndarje Linux e sponsorizuar nga SUSE Linux GmbH dhe kompani të tjera. Përdoret gjerësisht në të gjithë botën. Fokusi i zhvil...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

openSUSE është një shpërndarje Linux e sponsorizuar nga SUSE Linux GmbH dhe kompani të tjera. Përdoret gjerësisht në të gjithë botën. Fokusi i zhvillimit të tij është krijimi i mjeteve të përdorimit me burim të hapur për zhvilluesit e programeve kompjuterike dhe administratorët e sistemit, ndërsa siguron një desktop të përshtatshëm për përdoruesin dhe mjedisin e pasur me funksione të pasura.

Me shume: https://www.opensuse.org/

Detaje

  • Kur: 11.1.2020;
  • Ku: Open Labs Hackerspace
  • Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
  • Nevojë të marrësh laptop/tablet me vete: PO;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: Jo detyrimisht, por dhe në qofte se ke do ishte mirë;
  • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO, nuk ka nevojë të kesh marrë pjesë në aktivitete të mëparshme.