Difference between revisions of "OpenSUSE Meetup"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
Line 17: Line 17:
 
=== Link ===
 
=== Link ===
 
* forum: https://forum.openlabs.cc/t/opensuse-meetup/1421
 
* forum: https://forum.openlabs.cc/t/opensuse-meetup/1421
* telegram: "openSuse Albania"
+
* telegram: https://t.me/joinchat/BQzDA1kRSG4HwFiawV1icA
  
 
== Organizatorët ==
 
== Organizatorët ==
 
* Eva Vraniçi
 
* Eva Vraniçi

Revision as of 21:42, 30 October 2018

Përshkrimi

Duke filluar me meet up-i e parë në Open Labs Hackerspace për OpenSUSE ku flitet për sistemin operativ OpenSUSE, të rejat rreth tij dhe si mund të kontribuojmë për të. Gjithashtu hapi i parë për instalimin e tij dhe përkthimin e sistemit në gjuhen shqipe. Vazhdohet me përkthimet.

Detaje

  • Ku: Open Labs Hackerspace
  • Ka nevojë të kemi dije teknike paraprakte: JO.

Axhenda

  • prezantim i OpenSUSE
  • instalimi i versionit Leap në meet up-in e parë dhe në çdo rast që do të ketë kërkesa
  • kontribuojmë në përkthimin në gjuhën shqipe

Datat

  • 27.10.2018
  • 08.12.2018

Link

Organizatorët

  • Eva Vraniçi