Difference between revisions of "OpenSUSE Meetup"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
Line 12: Line 12:
  
 
== Datat ==
 
== Datat ==
* 27.10.2018
+
* 27.10.2018 10:00
* 08.12.2018
+
* 08.12.2018 10:00
  
 
=== Link ===
 
=== Link ===

Revision as of 09:25, 5 November 2018

Përshkrimi

Duke filluar me meet up-i e parë në Open Labs Hackerspace për OpenSUSE ku flitet për sistemin operativ OpenSUSE, të rejat rreth tij dhe si mund të kontribuojmë për të. Gjithashtu hapi i parë për instalimin e tij dhe përkthimin e sistemit në gjuhen shqipe. Vazhdohet me përkthimet.

Detaje

  • Ku: Open Labs Hackerspace
  • Ka nevojë të kemi dije teknike paraprakte: JO.

Axhenda

  • prezantim i OpenSUSE
  • instalimi i versionit Leap në meet up-in e parë dhe në çdo rast që do të ketë kërkesa
  • kontribuojmë në përkthimin në gjuhën shqipe

Datat

  • 27.10.2018 10:00
  • 08.12.2018 10:00

Link

Organizatorët

  • Eva Vraniçi