Difference between revisions of "OpenSUSE"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(krijova faqen me materialin fillestar)
 
(shtova nderlidhje per guiden e lokalizimit)
Line 2: Line 2:
  
 
* përkthime/lokalizimet: https://l10n.opensuse.org
 
* përkthime/lokalizimet: https://l10n.opensuse.org
 +
* guida e lokalizimit/përkthimit: https://en.opensuse.org/openSUSE:Localization_guide

Revision as of 23:29, 28 November 2018

Kjo është faqe për prezantimin dhe dokumentimin e projektit openSUSE. Në vijim do shtohet material i mëtejshëm rreth projektit.