OSCAL 2020/Sponsorët

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 12:19, 24 January 2020 by Bela (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search
OSCAL 2020


OSCAL është konferencë e organizuar tërësisht në baza vullnetare dhe sponsorë të cilët mundësojnë mjetet logjistike të aktivitetit. Nëse do të mbështesësh këtë inciativë Bëhu Sponsor i këtij edicioni, ose ftoni miq tuaj që të bëhen pjesë.

Informacion kontakti:

   email: oscal@openlabs.cc
   twitter: https://twitter.com/OSCALconf

OSCAL organizohet nga Open Labs Shqipëri, një organizatë jo qeveritare, jo fitimprurëse, dedikuar promovimit të hapjes, lirisë, transparencës dhe decentralizimit nga amplifikimi i zërit të tij si një komunitet i tërë.