Difference between revisions of "OSCAL 2019/Hapësira e medias"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(shtova publikimet per oscal)
m (shtova links nga publikimet per oscal)
Line 22: Line 22:
* http://agogmarketing.com/index.php/2019/05/08/open-source-conference-albania/
* http://agogmarketing.com/index.php/2019/05/08/open-source-conference-albania/
* https://www.youtube.com/watch?v=piquEzCgtgE&t=51s
* https://www.youtube.com/watch?v=piquEzCgtgE&t=51s
* https://businessmag.al/oscal-2019-edicioni-i-vi-te-vjen-me-18-19-maj-ne-tirane/
* https://sfidabiznesi.com/open-source-conference-albania-18-19-maj/?_fs=13337e2e-e482-4f12-9df8-223a6e6d6073
* https://tiranaxxl.al/event/oscal-2019-open-source-conference-albania/?l=L1&ri=0
* https://www.revistawho.com/breakingnews/konferenca-e-gjashte-nderkombetare-vjetore-e-oscal-2019/
* https://exit.al/2019/05/organizohet-ne-tirane-konferenca-per-te-apasionuarit-pas-teknologjise-dhe-sotwareve/
* https://m.youtube.com/watch?v=zeQv963EbQc

Revision as of 13:06, 17 May 2019