OSCAL 2019

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 10:24, 10 October 2018 by Evavranici (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search
OSCAL 2017


Konferenca e parë vjetore ndërkombëtare në Shqipëri, Open Source Conference Albania, do të zhvillohet për të gjashtin vit radhazi për të promovuar në një masë më të gjerë frymën e kulturës së informacionit të hapur, programet me kod burimor të hapur dhe lirinë e teknologjisë në tërësi. OSCAL organizohet më 18 & 19 Maj 2018. OSCAL organizohet nga Open Labs Hackerspace, komuniteti lokal i dedikuar të fuqizojë kulturën free/libre/open source që nga viti 2012.

Tematika e #OSCAL18

pritet për tu publikuar...

Data

  • 18 & 19 Maj 2018

Vendi

  • pritet për tu publikuar...