Difference between revisions of "OSCAL 2018"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(shtova kategorine rreth grupit organizativ dhe kategorine rreth propozimeve nga komuniteti)
 
(shtova kategorinë Data dhe Vendi)
Line 1: Line 1:
 +
Faqe e dedikuar për informacion rreth edicionit të 5të të Open Source Conference Albania.
  
 +
 +
== Data ==
 +
Nuk është vendosur akoma.
 +
 +
== Vendi ==
 +
Nuk është vendosur akoma.
  
 
== Grupi organizativ ==
 
== Grupi organizativ ==

Revision as of 22:38, 4 August 2017

Faqe e dedikuar për informacion rreth edicionit të 5të të Open Source Conference Albania.


Data

Nuk është vendosur akoma.

Vendi

Nuk është vendosur akoma.

Grupi organizativ


Propozime nga anëtarët