Difference between revisions of "OSCAL 2017"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(htova informacion te metejshem)
m (→‎Mbulimi mediatik: shtova mbulimin ne rrjete sociale)
Line 11: Line 11:
* https://gjbiteam.com/oscal-2017-konferenca-per-teknologjite-open-source-ne-shqiperi/
* https://gjbiteam.com/oscal-2017-konferenca-per-teknologjite-open-source-ne-shqiperi/
* https://www.unitek-al.com/oscal-2017-konferenca-per-teknologjite-open-source-ne-shqiperi/
* https://www.unitek-al.com/oscal-2017-konferenca-per-teknologjite-open-source-ne-shqiperi/
== Mbulimi në rrjete sociale ==
* Për promovimin e aktivitetit u krijua event në Facebook [https://www.facebook.com/events/342077396171268/ facebook.com/events/342077396171268]
* Hashtag që u përdor është [https://duckduckgo.com/?q=%23OSCAL2017&t=lm&ia=web #OSCAL2017]
* Mbulim te vecante kiusht dhe nga si dhe nga [https://twitter.com/OSCALconf twitter.com/OSCALconf] si dhe nga [https://www.instagram.com/oscalconf/ instagram.com/oscalconf]


== Data ==
== Data ==

Revision as of 12:18, 21 May 2017

Edicioni i 4rt i konferencës me tematikën Internet of People.

Mbulimi mediatik

Mbulimi në rrjete sociale

Data

13 & 14 maj 2017

Vendi

OFICINA/Harry Fultz

Axhenda

Axhenda 13 maj 2017

Axhenda 14 maj 2017

Ligjëruesit

Komente nga pjesëmarrësit

Do shtohen së shpejti.

Grupi organizativ

  • Anis Kuci
  • Anxhelo Lushka
  • Silva Arapi
  • Greta Doci
  • Jona Azizaj
  • Nafie Shehu
  • Redon Skikuli
  • Elio Qoshi
  • Kristi Progri