Difference between revisions of "OSCAL 2016/Hapësira e medias"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m
 
Line 10: Line 10:
* [http://krokodili.al/blog/ne-14-dhe-15-maj-2016-edicioni-i-trete-i-open-source-conference-albania/ krokodili.al]
* [http://krokodili.al/blog/ne-14-dhe-15-maj-2016-edicioni-i-trete-i-open-source-conference-albania/ krokodili.al]
* [http://techsot.al/?s=oscal techsot.al]
* [http://techsot.al/?s=oscal techsot.al]
* [http://loco.ubuntu.com/events/albania/3306-oscal-(open-source-conference-albania)/ loco.ubuntu.com]


==Mbulimi në rrjetet sociale==
==Mbulimi në rrjetet sociale==

Latest revision as of 20:19, 30 September 2017

Mbulimi mediatik

Mbulimi në rrjetet sociale