Difference between revisions of "OSCAL 2014/Sponsorët"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Krijova faqen për sponsorët.)
 
m (Shtova Oscal header.)
 
Line 1: Line 1:
{{Stampa:Oscalheader 2014}}
<br />
<br />
<br />
<br />
==Gold Sponsors==
==Gold Sponsors==
* Mozilla
* Mozilla

Latest revision as of 22:01, 29 November 2017

OSCAL 2014

Gold Sponsors

 • Mozilla
 • Vodafone
 • Github

Silver Sponsors

 • Linux Professional Institute
 • Fedora
 • FSFE
 • Farnell
 • Host.al
 • Ogilvy & Mather Albania

Supporters

 • Këshilli i ministrave, Ministri për inovacionin dhe administratën publike
 • Ministria e mirëqenies sociale dhe rinisë
 • Universiteti i Tiranës