Difference between revisions of "OSCAL/Hapësira e medias"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(shtova kategorine blog posts si dhe nje post)
Line 14: Line 14:
 
* Hashtag që u përdor është [https://duckduckgo.com/?q=%23OSCAL2017&t=lm&ia=web #OSCAL2017]
 
* Hashtag që u përdor është [https://duckduckgo.com/?q=%23OSCAL2017&t=lm&ia=web #OSCAL2017]
 
* Mbulim te vecante kiusht dhe nga si dhe nga [https://twitter.com/OSCALconf twitter.com/OSCALconf] si dhe nga [https://www.instagram.com/oscalconf/ instagram.com/oscalconf]
 
* Mbulim te vecante kiusht dhe nga si dhe nga [https://twitter.com/OSCALconf twitter.com/OSCALconf] si dhe nga [https://www.instagram.com/oscalconf/ instagram.com/oscalconf]
 +
 +
== Blog post ==
 +
* http://www.winglemeyer.org/technology/2017/07/14/event-report-oscal/

Revision as of 17:12, 14 August 2017

Mbulimi mediatik

Mbulimi në rrjete sociale

Blog post