Difference between revisions of "OSCAL"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m (shtova oscal 2020)
Line 2: Line 2:


== Edicionet ==
== Edicionet ==
* [[OSCAL 2020]]
* [[OSCAL 2019]]
* [[OSCAL 2019]]
* [[OSCAL 2018]]
* [[OSCAL 2018]]

Revision as of 18:30, 6 December 2019

Open Source Conference Albania (shkurt OSCAL) është konferenca vjetore rreth teknologjive dhe kulturës free open source. Aktiviteti organizohet nga anëtarë të Open Labs Hackerspace.

Edicionet

Vegla

  • osc.al (shkurtues ndërlidhjesh iniciuar nga Anxhelo)

Ndërlidhje