Difference between revisions of "OSCAL"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(→‎Edicionet: shtova 2018)
Line 1: Line 1:
Open Source Conference Albania (shkurt OSCAL) është konferenca vjetore rreth teknologjive dhe kulturës free open source. Aktiviteti organizohet nga anëtarë të Open Labs.  
+
Open Source Conference Albania (shkurt OSCAL) është konferenca vjetore rreth teknologjive dhe kulturës free open source. Aktiviteti organizohet nga anëtarë të Open Labs Hackerspace.  
  
 
== Edicionet ==
 
== Edicionet ==
 +
* [[OSCAL 2019]]
 
* [[OSCAL 2018]]
 
* [[OSCAL 2018]]
 
* [[OSCAL 2017]]
 
* [[OSCAL 2017]]

Revision as of 10:20, 10 October 2018

Open Source Conference Albania (shkurt OSCAL) është konferenca vjetore rreth teknologjive dhe kulturës free open source. Aktiviteti organizohet nga anëtarë të Open Labs Hackerspace.

Edicionet

Vegla

  • osc.al (shkurtues ndërlidhjesh iniciuar nga Anxhelo)

Ndërlidhje