Difference between revisions of "OSCAL"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(krijova faqen)
 
(shtova material)
Line 1: Line 1:
Open Source Conference Albania (shkurt OSCAL) është konferenca vjetore rreth teknologjive dhe kulturës free open source. Aktiviteti organizohet nga anëtarë të Open Labs.  
Open Source Conference Albania (shkurt OSCAL) është konferenca vjetore rreth teknologjive dhe kulturës free open source. Aktiviteti organizohet nga anëtarë të Open Labs.  
== Edicionet ==
* [[OSCAL 2017]]
* [[OSCAL 2016]]
* [[OSCAL 2015]]
* [[OSCAL 2014]]
== Vegla =
* osc.al (shkurtues ndërlidhjesh iniciual nga Anxhelo)


== Ndërlidhje ==  
== Ndërlidhje ==  
* [http://www.oscal.openlabs.cc Uebfaqja e konferencës]
* [http://www.oscal.openlabs.cc Uebfaqja e konferencës]

Revision as of 13:09, 30 April 2017

Open Source Conference Albania (shkurt OSCAL) është konferenca vjetore rreth teknologjive dhe kulturës free open source. Aktiviteti organizohet nga anëtarë të Open Labs.

Edicionet

= Vegla

  • osc.al (shkurtues ndërlidhjesh iniciual nga Anxhelo)

Ndërlidhje