Difference between revisions of "OSCAL"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(shtova material)
m
Line 7: Line 7:
* [[OSCAL 2014]]  
* [[OSCAL 2014]]  


== Vegla =
== Vegla ==
* osc.al (shkurtues ndërlidhjesh iniciual nga Anxhelo)  
* osc.al (shkurtues ndërlidhjesh iniciual nga Anxhelo)  


== Ndërlidhje ==  
== Ndërlidhje ==  
* [http://www.oscal.openlabs.cc Uebfaqja e konferencës]
* [http://www.oscal.openlabs.cc Uebfaqja e konferencës]

Revision as of 13:11, 30 April 2017

Open Source Conference Albania (shkurt OSCAL) është konferenca vjetore rreth teknologjive dhe kulturës free open source. Aktiviteti organizohet nga anëtarë të Open Labs.

Edicionet

Vegla

  • osc.al (shkurtues ndërlidhjesh iniciual nga Anxhelo)

Ndërlidhje