Difference between revisions of "OSCAL"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(shtova material)
(Shtova edicionin e ketij vitit.)
 
(5 intermediate revisions by 4 users not shown)
Line 1: Line 1:
Open Source Conference Albania (shkurt OSCAL) është konferenca vjetore rreth teknologjive dhe kulturës free open source. Aktiviteti organizohet nga anëtarë të Open Labs.  
Open Source Conference Albania (shkurt OSCAL) është konferenca vjetore rreth teknologjive dhe kulturës free open source. Aktiviteti organizohet nga anëtarë të Open Labs Hackerspace.  


== Edicionet ==
== Edicionet ==
* [[OSCAL 2022]]
* [[OSCAL 2020]]
* [[OSCAL 2019]]
* [[OSCAL 2018]]
* [[OSCAL 2017]]
* [[OSCAL 2017]]
* [[OSCAL 2016]]
* [[OSCAL 2016]]
* [[OSCAL 2015]]
* [[OSCAL 2015]]
* [[OSCAL 2014]]  
* [[OSCAL 2014]]


== Vegla =
== Vegla ==
* osc.al (shkurtues ndërlidhjesh iniciual nga Anxhelo)  
* [http://osc.al osc.al] (shkurtues ndërlidhjesh iniciuar nga Anxhelo)


== Ndërlidhje ==  
== Ndërlidhje ==  
* [http://www.oscal.openlabs.cc Uebfaqja e konferencës]
* [http://www.oscal.openlabs.cc Uebfaqja e konferencës]

Latest revision as of 14:55, 1 February 2022

Open Source Conference Albania (shkurt OSCAL) është konferenca vjetore rreth teknologjive dhe kulturës free open source. Aktiviteti organizohet nga anëtarë të Open Labs Hackerspace.

Edicionet

Vegla

  • osc.al (shkurtues ndërlidhjesh iniciuar nga Anxhelo)

Ndërlidhje