Nextcloud: sprint lokalizimi nr.3

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 21:47, 26 July 2017 by Rskikuli (talk | contribs) (Krijova faqen e aktivitetit)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Të hënën 31.07.2017 @ 18.00 do jemi në hackerspace për të finalizuar përkthimin e Nextcloud në shqip. Sigurisht ideja është që të jemi sa më shumë që ta mbarojmë sa më shpejt. Ashtu si dhe në takimet e tjera, përkthimet bëhen këtu: transifex.com/nextcloud/nextcloud. Nëse vjen për herë të parë do ishte mirë të krijosh llogarinë paraprakisht.

Detaje

  • Kur: 31 korrik 2017 @ 18.00;
  • Ku: Open Labs Hackerspace;
  • Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: jo detyrimisht;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
  • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO.

Axhenda

Organizatorët

  • R.S;
  • Silva Arapi

Raport i eventit

Links