Difference between revisions of "Nextcloud: sprint lokalizimi nr.3"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Krijova faqen e aktivitetit)
 
(→‎Links: shtova eventin ne FB)
 
Line 20: Line 20:
 
== Links ==
 
== Links ==
 
* https://forum.openlabs.cc/t/nextcloud-localization-3/507
 
* https://forum.openlabs.cc/t/nextcloud-localization-3/507
* https://www.facebook.com/events/851426408345068/
+
* https://www.facebook.com/events/475738189444898/

Latest revision as of 21:49, 26 July 2017

Përshkrimi

Të hënën 31.07.2017 @ 18.00 do jemi në hackerspace për të finalizuar përkthimin e Nextcloud në shqip. Sigurisht ideja është që të jemi sa më shumë që ta mbarojmë sa më shpejt. Ashtu si dhe në takimet e tjera, përkthimet bëhen këtu: transifex.com/nextcloud/nextcloud. Nëse vjen për herë të parë do ishte mirë të krijosh llogarinë paraprakisht.

Detaje

  • Kur: 31 korrik 2017 @ 18.00;
  • Ku: Open Labs Hackerspace;
  • Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: jo detyrimisht;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
  • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO.

Axhenda

Organizatorët

  • R.S;
  • Silva Arapi

Raport i eventit

Links