Difference between revisions of "Muaji i LibreOffice 2018/Kodim"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Krijoi faqen me "= Muaji i LibreOffice 2018 - Hyrje në LibreOffice = == Përshkrimi == "Hyrje në LibreOffice" do të zhvillohet në kuadër të muajit të LibreOffice në Shqipëri. Aktivitet...")
 
 
Line 28: Line 28:


== Links ==
== Links ==
* Eventi në facebook:  
* Eventi në facebook: https://www.facebook.com/events/2216193791994210/
* Forumi i Open Labs: https://forum.openlabs.cc/t/muaji-i-libreoffice-nentor-dhe-dhjetor-2018/1451
* Forumi i Open Labs: https://forum.openlabs.cc/t/muaji-i-libreoffice-nentor-dhe-dhjetor-2018/1451


== Raport i eventit ==
== Raport i eventit ==
Do të plotësohet pas eventit.
Do të plotësohet pas eventit.

Latest revision as of 10:38, 4 November 2018

Muaji i LibreOffice 2018 - Hyrje në LibreOffice

Përshkrimi

"Hyrje në LibreOffice" do të zhvillohet në kuadër të muajit të LibreOffice në Shqipëri. Aktiviteti do te zhvillohet më 7 Nëntor 2018. Gjatë eventit do të flasim rreth komunitetit të zhvilluesve të LibreOffice dhe si mund të kontribojmë në nivel më teknik.

Axhenda

Titulli
Kanalet e komunikimit
Developer tools
Learning tools for C++
Eventet në vazhdimësi
Pyetje

Detaje

  • Kur: 7 Nëntor
  • Ku: Open Labs Hackerspace
  • Numri i pjesëmarrësve: Do të plotësohet pas eventit.
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: Po.
  • Ka nevojë të kem qenë në aktivetetet e mëparshme: JO.

Links

Raport i eventit

Do të plotësohet pas eventit.