Open main menu

Muaji i LibreOffice 2018/Hyrje në LibreOffice

Revision as of 13:58, 2 November 2018 by Jonatoni (talk | contribs) (→‎Axhenda)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

Contents

Muaji i LibreOffice 2018 - Hyrje në LibreOffice

Përshkrimi

"Hyrje në LibreOffice" do të zhvillohet në kuadër të muajit të LibreOffice në Shqipëri. Aktiviteti i parë do të jetë me 3 Nëntor. Gjatë eventit do të flasim rreth komunitetit të LibreOffice dhe mbi "The Document Foundation (TDF)". Do të japim më shumë informacione se si mund të bëheni pjesë e komunitetit dhe skuadrat e ndryshme që mund ti bashkohesh. Nëse je i interesuar për tu bërë anëtar i TDF do të shpjegohet dhe proçesi që duhet ndjekur.

Pjesa e dytë e eventit do ti dedikohet çertifikimeve në LibreOffice.

Axhenda

Titulli
LibreOffice dhe TDF (The Document Foundation)
Skuadrat në LibreOffice ku mund të kontribuoni
Si të bëheni TDF member
Çertifikimet
Pyetje

Detaje

  • Kur: 11 Nëntor
  • Ku: Open Labs Hackerspace
  • Numri i pjesëmarrësve: Do të plotësohet pas eventit.
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: Jo.
  • Ka nevojë të kem qenë në aktivetetet e mëparshme: JO.

Links

Raport i eventit

Do të plotësohet pas eventit.