Open main menu

Muaji i LibreOffice 2018/Hyrje në LibreOffice

Revision as of 02:11, 25 October 2018 by Jonatoni (talk | contribs) (Krijoi faqen me "Aktiviteti i parë do të jetë me 3 Nëntor ku do ta nisim me prezantimin e LibreOffice dhe “The Document Foundation”, mënyrat se si mund ti bashkohesh komunitetit dhe se...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

Aktiviteti i parë do të jetë me 3 Nëntor ku do ta nisim me prezantimin e LibreOffice dhe “The Document Foundation”, mënyrat se si mund ti bashkohesh komunitetit dhe se si mund të kontribuosh, çertifikimet etj.