Difference between revisions of "Muaji i LibreOffice 2018/Hyrje në LibreOffice"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Krijoi faqen me "Aktiviteti i parë do të jetë me 3 Nëntor ku do ta nisim me prezantimin e LibreOffice dhe “The Document Foundation”, mënyrat se si mund ti bashkohesh komunitetit dhe se...")
 
(Shtova informacione për aktivitetin)
Line 1: Line 1:
Aktiviteti i parë do të jetë me 3 Nëntor ku do ta nisim me prezantimin e LibreOffice dhe “The Document Foundation”, mënyrat se si mund ti bashkohesh komunitetit dhe se si mund të kontribuosh, çertifikimet etj.
+
= Muaji i LibreOffice 2018 - Hyrje në LibreOffice =
 +
 
 +
== Përshkrimi ==
 +
"Hyrje në LibreOffice" do të zhvillohet në kuadër të muajit të LibreOffice në Shqipëri. Aktiviteti i parë do të jetë me 3 Nëntor. Gjatë eventit do të flasim rreth komunitetit të LibreOffice dhe mbi "The Document Foundation (TDF)". Do të japim më shumë informacione se si mund të bëheni pjesë e komunitetit dhe skuadrat e ndryshme që mund ti bashkohesh. Nëse je i interesuar për tu bërë anëtar i TDF do të shpjegohet dhe proçesi që duhet ndjekur. 
 +
 
 +
Pjesa e dytë e eventit do ti dedikohet çertifikimeve në LibreOffice.
 +
 
 +
== Axhenda ==
 +
{|
 +
|- style="background-color: #2BBBB0; color:white;" tablewidth="98%"
 +
| '''Titulli'''
 +
|-
 +
|| LibreOffice dhe TDF (The Document Foundation)
 +
|-
 +
|| Skuadrat në LibreOffice ku mund të kontribuoni
 +
|-
 +
|| Si të bëheni TDF member
 +
|-
 +
|| Çertifikimet
 +
|}
 +
 
 +
== Detaje ==
 +
* Kur: 11 Nëntor
 +
* Ku: Open Labs Hackerspace
 +
* Numri i pjesëmarrësve: Do të plotësohet pas eventit.
 +
* Nevojë të marrësh laptop me vete: Jo.
 +
* Ka nevojë të kem qenë në aktivetetet e mëparshme: JO.
 +
 
 +
== Links ==
 +
* Eventi në facebook: https://www.facebook.com/events/290249791826801/
 +
* Forumi i Open Labs: https://forum.openlabs.cc/t/muaji-i-libreoffice-nentor-dhe-dhjetor-2018/1451
 +
 
 +
== Raport i eventit ==
 +
Do të plotësohet pas eventit.

Revision as of 13:57, 2 November 2018

Muaji i LibreOffice 2018 - Hyrje në LibreOffice

Përshkrimi

"Hyrje në LibreOffice" do të zhvillohet në kuadër të muajit të LibreOffice në Shqipëri. Aktiviteti i parë do të jetë me 3 Nëntor. Gjatë eventit do të flasim rreth komunitetit të LibreOffice dhe mbi "The Document Foundation (TDF)". Do të japim më shumë informacione se si mund të bëheni pjesë e komunitetit dhe skuadrat e ndryshme që mund ti bashkohesh. Nëse je i interesuar për tu bërë anëtar i TDF do të shpjegohet dhe proçesi që duhet ndjekur.

Pjesa e dytë e eventit do ti dedikohet çertifikimeve në LibreOffice.

Axhenda

Titulli
LibreOffice dhe TDF (The Document Foundation)
Skuadrat në LibreOffice ku mund të kontribuoni
Si të bëheni TDF member
Çertifikimet

Detaje

  • Kur: 11 Nëntor
  • Ku: Open Labs Hackerspace
  • Numri i pjesëmarrësve: Do të plotësohet pas eventit.
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: Jo.
  • Ka nevojë të kem qenë në aktivetetet e mëparshme: JO.

Links

Raport i eventit

Do të plotësohet pas eventit.