Difference between revisions of "Muaji i LibreOffice 2018/Hyrje në LibreOffice"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Krijoi faqen me "Aktiviteti i parë do të jetë me 3 Nëntor ku do ta nisim me prezantimin e LibreOffice dhe “The Document Foundation”, mënyrat se si mund ti bashkohesh komunitetit dhe se...")
(No difference)

Revision as of 02:11, 25 October 2018

Aktiviteti i parë do të jetë me 3 Nëntor ku do ta nisim me prezantimin e LibreOffice dhe “The Document Foundation”, mënyrat se si mund ti bashkohesh komunitetit dhe se si mund të kontribuosh, çertifikimet etj.