Muaji i LibreOffice

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 10:55, 24 May 2021 by Sidorela (talk | contribs) (krijova faqen per eventin)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Muaji i LibreOffice 2021 - Bëhu pjesë e komunitetit

Përshkrimi

Ky event do të zhvillohet në kuadër të muajit të LibreOffice në Shqipëri. Aktiviteti do të zhvillohet më 27 Maj 2021. Gjatë eventit do të prezantojmë paketën e LibreOffice, rëndësinë e standardeve të hapura në krijimin e dokumentave, komunitetin e LibreOffice dhe se si mund të bëhemi pjesë. Çdokush është i mirëpritur të jetë pjesë rëndësi ka dëshira e mirë për të mësuar gjëra të reja.

Axhenda

  • Prezantim për Open Labs për të gjithë pjesëmarrësit e rinj
  • Hyrje në LibreOffice
  • Komuniteti i LibreOffice
  • Si të bëhemi pjesë e komunitetit
  • whatcanIdoforlibreoffice.org, përmirësim të përmbajtjes së uebfaqes që të jetë më e lehtë për kontribuesit e rinj për të gjetur materialet e nevojshme.

Detaje

  • Kur: 27 Maj
  • Ku: Open Labs Hackerspace (merni maskë me vete)
  • Numri i pjesëmarrësve: Do të plotësohet pas eventit.
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: Jo.
  • Ka nevojë të kem qenë në aktivetetet e mëparshme: JO.

Links

Raport i eventit

Do të plotësohet pas eventit.