Difference between revisions of "Mozilla"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(→‎Aktivitetet: shtova aktivitetin Quantum Sprint)
(→‎Iniciativat: shtova Mozilla Weekend)
 
Line 5: Line 5:
  
 
== Iniciativat ==
 
== Iniciativat ==
Do shtohet informacion së shpejti.
+
* [[Mozilla Weekend]];
  
 
== Aktivitetet ==
 
== Aktivitetet ==
 
* 04.10.2017: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Firefox_Quantum_Sprint;
 
* 04.10.2017: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Firefox_Quantum_Sprint;

Latest revision as of 19:40, 1 October 2017

Kjo është faqja e grupit të punës së anëtarëve të Open Labs rreth Mozilla Firefox dhe projekteve të Mozilla rreth Web-it të hapur.

Anëtarët

Do shtohet informacion së shpejti.

Iniciativat

Aktivitetet