Mozcafe Tirana nr.2

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 10:53, 9 August 2017 by Sidorela (talk | contribs) (Krijova faqen për aktivitetin.)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Këtë të hënë, organizohet për herë të dytë nga Komuniteti Mozilla Albania dhe Open Labs takimi MozCafé Tirana #2.
Të ftuar nderi kemi Mozillian-in dhe Mozilla Rep Giannis Konstantinidis, i cili do shpërndajë me ne eksperiencën e komunitetit Mozilla Greece dhe jo vetem. Gjithashtu do flasim dhe për bashkëpunimin midis komuniteteve rajonale Mozilla dhe angazhimin për projekte të përbashkëta.

Detaje

  • Kur: 27 tetor 2014 @18.00
  • Ku: Open Labs, Rruga Brigada VIII, Nr.7, 1000

Ndërlidhje

Raport i eventit